Aktivnosti

Održana sjednica Upravnog odbora Društva

Dana 16. rujna 2014. održana je sjednica Upravnog odbora Hrvatskog društva za gajenje lova i ribarstva, u prostorijama Društva, Gajeva 6, Zagreb. Sjednica je započela u 18,00 sati, sa slijedećim dnevnim redom:

  • Službeni oproštaj s gospođom Zdenkom Žerjavić, poslovnom tajnicom, i preuzimanje dužnosti gospođe Željke Trška
  • Razno

Predsjednik Društva, gospodin Ognjen Krajačić informirao je nazočne članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovnog suda, da je gospođa Zdenka Žerjavić, dugogodišnja poslovna tajnica Društva, od 1. rujna 2014. godine prestala obavljati ove poslove za Društvo, a na vlastiti zahtjev.

Gospodin Krajačić je podsjetio da je gospođa Zdenka pune dvadeset četiri godine savjesno i predano obavljala poslove od velike važnosti za funkcioniranje Društva, kako u vrijeme intenzivnog rada Društva i velikog broja članova, tako i u vrijeme otežanih uvjeta rada, previranja u segmentu lovstva i lovnih organizacija, i osipanja članstva. Svojim strpljenjem, poslovnošću i poštivanjem svakog sugovornika, gospođa Zdenka dala je nemjerljiv doprinos opstanku Društva, prepoznatljivosti izvorne tradicije i njegovanju dugogodišnjeg ugleda Društva. Iako su riječi premalo, Predsjedniku je preostalo jedino reći jedno veliko »hvala« za sve godine truda, uz poziv gospođi Zdenki da i nadalje bude sudionikom svih događanja u Društvu, kao uvijek rado viđena osoba, koju članovi pamte isključivo po nepogrešivoj i ljubaznoj usluzi.

Gospodin Predsjednik, Ognjen Krajačić zamolio je gospođu Željku Trška da se predstavi prisutnim članovima.

Gospođa Trška zahvalila se na ukazanom povjerenju i istaknula da će nastojati jednako predano obavljati sve poslove za Društvo, koje je obavljala gospođa Zdenka, uz napomenu da će za Društvo voditi i knjigovodstvo. Zamolila je članove da joj ukažu na eventualne pogreške ili propuste, te je unaprijed zahvalila na strpljenju i razumijevanju u periodu upoznavanja Društva i potrebnih aktivnosti.

Također je izrazila spremnost da svojim dugogodišnjim iskustvom stečenim na poslovima voditelja financijsko-računovodstvenih službi, da svoj doprinos racionalnom i ekonomičnom poslovanju Društva.

Predsjednik Društva, gospodin Ognjen Krajačić, informirao je nazočne članove o pristiglom pozivu Hrvatskih Šuma za sudjelovanje Društva na javnoj raspravi dana 22. rujna 2014. godine.

Kako je gospodin Frane Grospić odsutan, predloženo je da na javnoj raspravi sudjeluju gospodin Želimir Poljak, odnosno gospodin Davor Čapeta. Predloženi članovi će javiti mogućnost svog sudjelovanja nakon što provjere svoje već prihvaćene obaveze za 22. rujna 2014.

Gospodin Krajačić je najavio i održavanje okruglog stola/tribine u sjedištu Društva, koju će održati dr. sc. Miljenko Zečević dana 26.09.2014., na temu:

  • 70. OBLJETNICA SMRTI M. HIRTZA, ISTAKNUTOG DUGOGODIŠNJEG ČLANA DRUŠTVA
  • HOMAGE ZA G. MATIJU ZEČEVIĆA POVODOM 20. OBLJETNICE SMRTI

Sjednica Upravnog odbora završila je predajom prigodnog poklona i cvijeća u znak pažnje gospođi Žerjavić, a u znak dobrodošlice gospođi Trška, te prigodnim domjenkom.

DSCN8087

DSCN8089

DSCN8091

DSCN8092

DSCN8093

DSCN8095

DSCN8096

DSCN8112

DSCN8119

DSCN8120

DSCN8122

 

Related Articles

Lokacija

Gajeva ulica 6
10000, Zagreb

Radno vrijeme

Od 16:00 do 19:00 sati
Srijeda i petak

Kontaktirajte nas

Tel: 01 4811 541 / Mob: 098 276 857
Email: infohdglir.hr