Aktivnosti

Održana 125. redovna sjednica skupštine Hrvatskog društva za gajenje lova i ribarstva

Održana 125. redovna sjednica skupštine Hrvatskog društva za gajenje lova i ribarstva

U Auli senatorum održana je 125. redovna sjednica skupštine Hrvatskog društva za gajenje lova i ribarstva, dana 01.04.2011.g. sa početkom u 17 sati, u prostorijama društva u Zagrebu, Gajeva ul. 6.

Sjednicom je predsjedavao član upravnog odbora dr. sc. Miljenko Zečević.·
Sjednica je započela odavanjem počasti članovima društva koji više nisu među· nama, ali kojih se zbog svojeg doprinosa i rada u društvu, uvijek sjećamo.
Prelaskom na rad sjednice, predložen je daljnji dnevni red, a predsjednik društva gosp. Ognjen Krajačić referirao je o radu društva u toku prošle godine, kao i o planovima društva u jubilarnoj godini....

U Auli senatorum održana je 125. redovna sjednica skupštine Hrvatskog društva za gajenje lova i ribarstva, dana 01.04.2011.g. sapočetkom u 17 sati, u prostorijama društva u Zagrebu, Gajeva ul. 6.

Sjednicom je predsjedavao član upravnog odbora dr. sc. Miljenko Zečević ·

Sjednica je započela odavanjem počasti članovima društva koji više nisu među· nama, ali kojih se zbog svojeg doprinosa i rada u društvu, uvijek sjećamo.


hrvatsko-drustvo-za-gajenje-lova-ribarstvo-540-1a

Prelaskom na rad sjednice, predložen je daljnji dnevni red, a predsjednik društva gosp. OgnjenKrajačić referirao je o radu društva u toku prošle godine, kao i o planovima društva u jubilarnoj godini.

Zaključeno je da će društvo u svom radu svakako nastaviti sa temama ''okruglog zelenog stola'' iz područja balistike, lova, lovačkog streljaštva, kinologije, itd. Predavanja će održati naši istaknuti članovi društva, kao i dragi gosti iz ostalih prijateljskih lovačkih društava. Slijedeće predavanje biti će posvećeno temi o medvjedu, s posebnim osvrtom na Gorski Kotar kao i· naprostore bivše Jugoslavije. ··

Ono što je svakako potrebno istaći, je da se društvo u ovoj godini priprema za proslavu 130 godišnjice postojanja i rada društva, od osnutka 1881.g.

U tom vremenu održano je 125. redovnih godišnjih skupština, što znači da jedninou ratnim vremenima nije održano 5 skupština, pa je zato jučer bila 125-ta· redovna, a ne 130-ta redovna godišnja skupština. Malo je društava u Hrvatskoj koje se može pohvaliti radom u kontinuitetu svog postojanja od 130 godina.

Izvještaj napisao član društva:·GoranKučić dip.oec.

Related Articles

Lokacija

Gajeva ulica 6
10000, Zagreb

Radno vrijeme

Od 16:00 do 19:00 sati
Srijeda i petak

Kontaktirajte nas

Tel: 01 4811 541 / Mob: 098 276 857
Email: infohdglir.hr