Aktivnosti

Sjednica skupštine društva 13. Travnja 2012.

Poštovani članovi Gajeve i posjetitelji naše web stranice!

Hrvatsko društvo za gajenje lova i ribarstva održalo je 13. travnja ove godine svoju izbornu sjednicu Skupštine društva.

Sjednicu je vodilo radno predsjedništvo od 3 člana (prof.dr.sc. Mladen Garašić, mr.sc. Miran Mikelić i mr. Damir Bagović), a kojim je predsjedao g. Miran Mikelić.

Tom prigodom naši članovi su izabrali rukovodne strukture koje će Društvo voditi u idućem mandatnom razdoblju, a koje uz neke dosadašnje čine i neki novi članovi Društva (vidi: tijela Društva).

Skupština je sukladno točkama koje su bile na dnevnom redu, svoj rad privela kraju nakon nešto više od jednog sata aktivnog rada.

Na sjednici je usvojen plan rada i financijski plan Društva za iduće mandatno razdoblje, i ovdje ćemo istaknuti samo ono najvažnije iz tog plana rada, a što je sve u skladu s osnovnom funkcijom od samog osnutka ovog Društva – njegovom edukativnom funkcijom:

  • nastaviti s našim tradicionalnim druženjima svakog petka u 18 sati, gdje se razmjenjuju i komentiraju mnogobrojna iskustva i aktualna događanja vezana uz cjelokupno lovstvo,
  • održavati predavanja iz nama srodnih tematika – lovstva, lovne balistike, lovačkog streljaštva, lovne kinologije i osobito o načinima lova i ponašanju svih sudionika lova,
  • aktivirati našu streljačku sekciju i pokušati zainteresirati dio našeg sadašnjeg a možda i budućeg članstva zalovačko streljaštvo (član UO Društva i naš dosad najuspješniji strijelac, dr. stom. Miljenko Zečević potvrdio je da je voljan preuzeti inicijativu u tom smislu),
  • nastaviti s održavanjem naših prostorija a možda i investirati u povečanje kvadrature postojećeg poslovnog prostora,
  • u svakom pogledu koristiti i našu web stranicu – prvenstveno u edukativnom smislu ali i kako bi naše članstvo ali i širu lovačku javnost upozorili i upoznali s aktualnim i novim zakonskim odredbama i propisima vezano uz lovstvo i sve što je uz to vezano,
  • nastaviti s našim domjencima i druženjima nakon sjednica Skupštine te uoči Božiča jer to su ipak prave prigode da se u većem broju nađemo i ugodno i korisno družimo ovdje u našoj Gajevoj!

Nakon sjednice slijedio je domjenak na kojem se naše članstvo uz goste Skupštine nastavilo ugodno družiti do kasnih večernjih sati.

Upravni odbor

Related Articles

Lokacija

Gajeva ulica 6
10000, Zagreb

Radno vrijeme

Od 16:00 do 19:00 sati
Srijeda i petak

Kontaktirajte nas

Tel: 01 4811 541 / Mob: 098 276 857
Email: infohdglir.hr